دوغاب نانو چیست و طرز تهیه و اجرای آن : دوغاب از ترکیب آب و سیمان و مواد افزودنی استفاده می شود و کاربرد آن پر کردن درزهای بین کاشی و سرامیک است. برای نصب کاشی و سرامیک نیاز است حتما از دوغاب در مراحل نصب کاشی و سرامیک استفاده کرد. ترکیب اصلی برای ساختن دوغاب سیمان است. برای تهیه دوغاب نیاز است سیمان ، آب و پودر سنگ را باهم مخلوط کرده و آب را مقداری بریزید تا ترکیبتان کمی حالت شلی پیدا کند. توجه داشته باشید اگر از پودر سنگ بیشتری استفاده کنید دوغاب غلیظ تر و در نهایت مستحکم تر می شود و برای استفاده سرامیک کف مناسب تر است.
دوغاب نانو چیست و طرز تهیه و اجرای آن
وجود نم و رطوبت در فضاهای ساختمانی به دلایل مختلفی ایجاد می شود، نم و رطوبت ازطریق فضاهای بهداشتی نظیر حمام، توالت، آشپزخانه وسایر فضا ها همچون گلخانه، پاسیو، تراس ها، پشت بام، نمای خارجی ساختمان، دور پنجره ها، جداره های خارجی ساختمان، پی ساختمان، استخر، سونا، جکوزی و محیط هایی که دائما نیاز به شست و شو و نظافت دارند ایجاد می شود. این فضاها معمولا با استفاده از کاشی و سرامیک پوشش داده شده اند تا سطح کاملاضد آبباشد و نیز از نظر بهداشتی قابلیت شست و شو را داشته باشد. دوغاب نوعی محصول می باشد که به صورت خمیر در می آید. این خمیر برای درزگیری انواع سوراخ ها و درز ها کاربرد دارد. دوغاب اکثرا در صنعت ساختمان سازی استفاده می شود. این محصول کاربردی در انواع گوناگونی تولید شده است و در موارد گوناگون کاربرد دارد. انواع دوغاب را می توان به دوغاب سیمان سفید ، دوغاب رنگی ، دوغاب طوسی و غیره اشاره کرد. مواد تشکیل دهنده ی دوغاب ، آب و سیمان است اما برای تولید انواع دوغاب از مواد افزودنی استفاده می کنند. دوغاب ها در تنوع گوناگون برای درز گیری ناحیه های مختلف استفاده می شوند مانند، دوغاب موزاییک حیاط دوغاب برای درز کاشی ، دوغاب بین موزاییک و غیره. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.
دوغاب نانو چیست, انواع دوغاب درزگیری
وجود بندها در سطوح کاشی کاریو سرامیک کاری یکی از دلایل اصلی نفوذ نم و رطوبت در این فضاها بوده، بندکشی کاشی و سرامیک از مهمترین قسمت های کاشی کاری و سرامیک کاری می باشد. درزها به چند دلیل تخریب شده و باعث ایجاد نشتی می شود. اجرای ضعیف و پرکردن سطحی بندها باعث می شود در گذر زمان بر اثرشست وشوی سطوح به صورت مداوم بندها تخلیه شده و نشتی نم و رطوبت آغاز می گردد. استفاده از شویندهای مختلف مانند تیرک ها، اسید ها و وایتکس ها که پایه اسیدی و بازی دارند باعث ایجاد خورندگی در بندها شده و با گذشت زمان باعث پوک شدن و از بین رفتن بندها و درزها در سطوح کاشی کاری و سرامیک کاری شده می شوند. بعد از تخریب بندها و درزها فضای مناسب جهت نفوذ آب از بندها ایجاد شده و پس از گذشت زمان و جمع شدن آب در زیر سطح کاشی کاری و سرامیک کاری آثار این نم و رطوبت آشکارمی شود.