خرید بهترین عایق حرارتی محافظتی سطوح : عایق حرارتی نوعی عایق است که از ساختمان در برابر حرارت های غیرمنتظره و یا حتی حرارت های معمولی ولی مشکل ساز نگهداری و محافظت می کند؛ به طور کلی عایق ساختمانی پوششی مناسب برای جلوگیری از نفوذ حرارت یا رطوبت به داخل ساختمان است. استفاده از عایق برای محافظت از ساختمان بسیار اهمیت دارد. در زمان تهیه مصالح ساختمانی بهتر است بخش دقیق و محاسبه شده ای را برای عایق کاری ساختمان نیز در نظر بگیرید. در ساختمان سازی از عایق هایی با جنس های مختلف می توان استفاده کرد. هر کدام از این فرمت ها برای بخش های متفاوت ساختمان استفاده می شوند؛ مانند سقف، کف، بخش های جانبی و… .
خرید بهترین عایق حرارتی محافظتی سطوح
انتخاب بهترین عایق حرارتیموارد زیادی بستگی دارد؛ ازجمله: بودجه شما، متراژ ساختمان ، شرایط آب و هوایی و… پس بهتر است شناخت کافی درباره انواع عایق داشته باشید. قبل از خرید و اجرای عایق بندی ساختمان حتما با مهندسان ناظر و یا کارشناسان مربوط مشورت کنید. این مسئله خیلی مهمی است که شما به نسبت موقعیت از چه عایق استفاده کنید؛ زیرا مصالحی نیست که به راحتی قابل تعمیر و بازسازی باشد. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.
انواع عایق حرارتی, خرید عایق حرارتی
برای خرید و استفاده ازبهترین عایق حرارتی ساختمانباید به نکات و فاکتورهای مهمی توجه شود تا بهترین و اثربخش ترین نتیجه به دست بیاید. از جمله مواردی که در خرید بهترین عایق حرارتی ساختمان باید مورد توجه قرار بگیرد می توان به مواردی همچون میزان مقاومت حرارتی، درجه سمی بودن عایق، قابلیت احتراق، میزان مقاومت در برابر فشار، میزان چروک خوردگی، میزان مقاومت عایق در برابر اشعه ماورابنفش، میزان مقاومت در برابر جانوران، قارچ و میکروب، میزان ضریب انبساط و انقباض عایق، میزان واکنش پذیری از نظر شیمیایی، چگالی، میزان خاصیت مویینگی و … اشاره کرد. به صورت کلی عایق حرارتی ساختمان باید دارای ویژگی ها و قابلیت های زیر باشد:
- عایق باید در برابر آتش سوزی مقاوم باشد.
- عایق باید مقاومت بالایی در برابر حرارت داشته باشد.
- عایق باید در برابر عواملی همچون فشار، چروک خوردگی، اشعه های فرابنفش، قارچ ها و میکروب ها و … مقاوم باشد.
- عایق نباید با مواد شیمیایی واکنش بدهد و از نظر شیمیایی باید خنثی باشد
- عایق باید دارای ضخامت و قیمت مناسب باشد و از هدر رفت انرژی جلوگیری کند.
به صورت کلی عایق های حرارتی ساختمان در اشکال مختلف صفحه ای، تخته ای، آجری، ورقه ای و نواری تولید و عرضه می شوند و در هنگام انتخاب آن باید به عواملی همچون شرایط جغرافیایی ساختمان، دمای محیط، شرایط محیطی، قیمت نوع مصالح ساختمان و … توجه شود. ضخامت عایق باید به گونه ای باشد که بتواند بهترین نتیجه را برای هدررفت انرژی ها داشته باشد.