Quantcast
Viewing all articles
Browse latest Browse all 224

تولید و فروش انواع رنگ امولسیونی قیری

تولید و فروش انواع رنگ امولسیونی قیری : عایق های امولسیونی به تنهایی با دارای رنگ میباشند و شکل فیزیکی مایع غلیظ دارند. پس از پوشش سطح مورد نظر با عایق امولسیونی و خشکشدن آن، کار عایقکاری را به خوبی انجام میدهند. استفاده از عایقهای امولسیونی برای پوشش بتن به دلیل پوشش کامل سطوح ناصاف آن علاوه بر کار عایقکاری، سطح را نیز به صورت صاف در میآورد و برای محلهایی مثل استخرها عملکرد مناسبی خواهد داشت. رنگ امولسیونی یک نوع رنگ (پوشش) بر پایه آب است که حاوی ذرات ریز پلیمری میباشد که این ذرات حاوی رنگدانه در آب معلق میباشند. پس از خشک شدن رنگ، ذرات با هم میکس شده و یک فیلم را روی سطح اجرا شده ایجاد میکنند.

تولید و فروش انواع رنگ امولسیونی قیری

رنگ امولسیونی حاوی رنگدانه، افزودنی، مواد اتصال دهنده و حلالها میباشند، که هریک با نسبت اختلاط درصدهای خاصی طبق دستورالعملهای موجود توسط تولیدکنندگان تولید میگردند. پوششهای امولسیونی از کمترین سمیت برخوردار میباشند به عبارتی مواد آلی فرار بسیار کمیدارند. رنگ امولسیون در حالات (طرحهای) مختلف مانند براق، نیمه براق، پوسته تخم مرغی، مات و صاف موجود است. هنگامیکه پوشش امولسیونی در معرض آب قرار میگیرد، کیفیت یا رنگ آن تحت تأثیر قرار نمیگیرد و این مزیت را به آن میبخشد تا تمیز کردن آن حد قابل توجهی آسان تر شود. برای اجرای عایق امولسیونی ، سطح مورد نظر باید عاری از هرگونه عاملی که روی سطح وجود دارد که می تواند پیوند عایق امولسیونی به سطح را دچار مشکل می کند را حذف نمود . انواع آلودگی ها ، گرد و خاک ، چربی ها و ... عواملی هستند که مانع پیوند قدرتمند بین عایق امولسیونی و سطح خواهند شد . بدین منظور نیاز است تا توسط سند بلاست یا واتر جت، کلیه عوامل آلودگی از روی سطح زدوده شوند . جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.

Image may be NSFW.
Clik here to view.
رنگ امولسیونی
رنگ امولسیونی, عایق بندی با قیر امولسیونی

اجرای عایق امولسیونی یا پوشش امولسیونی در دو لایه انجام می گیرد . قبل از اجرای عایق امولسیونیپیشنهاد می شود یک لایه پرایمر روی زیر آیند اجرا شود تا چسبندگی بهتری بین سطح و عایق ایجاد شود . برای ساخت پرایمر می توان 50 درصد عایق را با 50 درصد آب ترکیب نمود و بوسیله همزن مکانیکی ترکیب نمود و در نهایت توسط فرچه یا غلتک ، پرایمر امولسیونی روی سطح اجرا شود . پس از خشک شدن ظاهری پرایمر ( زمانی که آب موجود در پرایمر تبخیر شده و ظاهرا خشک شده است ولی هنوز کمی حالت چسبندگی وجود دارد ) لایه اول عایق امولسیونی اجرا می شود . برای اجرای لایه دوم عایق امولسیونی نیز باید همانند مرحله اول عمل نمود و زمانی که هنوز چسبندگی وجود دارد و ظاهرا به گیرش اولیه رسیده است ، لایه دوم را اجرا کنیم . پیشنهاد می شود مابین لایه اول و لایه دوم مش فایبر گلاس قرار گیرد تا علاوه بر افزایش مقاومت و افزایش انعطاف پذیری به اصطلاح عایق امولسیونی مسلح شود .


Viewing all articles
Browse latest Browse all 224

Trending Articles