مزیت استفاده از ماستیک درزبندی در فضای در معرض سوخت ها : اجرای درزهای انبساطی در کف های وسیع و گسترده امری اجتناب ناپذیر است و می بایست بتن ریزی را توسط قالب بندی، در مقاطع کوچکتر اجرا نمود . این روش اجرا باعث می شود که عمر و پایایی سطح افزایش یافته و بدلیل تقسیم سطح به مقاطع کوچکتر، در برابر تنش ها و نیروهای وارده مقاومت بیشتری داشته باشد . در شرایط معمول و سطوحی که در شرایط نرمال قرار دارند ، معمولاً از انواع درزبندهای معمول مانند ماستیک پلی یورتان ، ماستیک گرم اجرا و یا ماستیک سرد اجرا استفاده می شود . ولی در شرایطی که سطح در معرض مواد نفتی و حلال ها قرار دارد استفاده از درزبندهای معمولی گزینه مناسبی نیست و می بایست از ماستیکی استفاده شود، که در برابر مواد نفتی مقاومت کافی داشته باشد و در اثر برخورد با این مواد ، درز پر شده با ماستیک مستهلک و خالی نشود.
مزیت استفاده از ماستیک درزبندی در فضای در معرض سوخت ها
بدین منظور درزبندی مخصوص با نام ماستیک مقاوم نفتییا ماستیک ضد حلال فرموله و تولید شده است. ماستیک مقاوم نفتی ماده پرکننده دو جزئی بسیار مقاوم در برابر حلال های نفتی می باشــد که از ترکیبات قطـران و لاستیک های بیتومن برای ساخت این مــاده استفاده شده است . بسیاری از کف ها و فضاهای در معرض مواد نفتی و حلال ها مانند کف پمپ بنزین ها و آشیانه سوخت هواپیماها ، کف تعمیرگاهها ، کف انبارهای نگهداری سوخت و ... می بایست با ماستیک ضد حلال درز بندی شود تا مواد نفتی و حلال ها ، موجب از بین رفتن ماستیک و خالی شدن درز نشوند. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.
درزگیر مقاوم در برابر مواد نفتی چه خواص و اثراتی دارد ؟
- مقاومت بسیار زیاد در برابر روغن ها ، نفت ، بنزین و . . .
- چسبندگی بسیار زیاد به سطوح بتن.
- چسبندگی عالی به سطوح غیر بتنی، نظیر آسفالت ، فلز ، چوب ، شیشه.
- خاصیت ارتجاعی مناسب برای درزهای انبساطی و ژوئن ها.
- قابلیت اجرا به صورت گرم.
- مقاوم در برابر سوخت هواپیما.
- مقاومت بالا در برابر شرایط جوی مختلف.
- مقاومت عالی در بازه های دمایی مختلف.
- چسبندگی عالی به سطوح زیر کار، بدون نیاز به اجرای پرایمر.
- مقاومت مناسب در مناطق گرمسیری.
عایق ماستیک پمپ بنزین, ماستیک درزگیری کف پمپ بنزین
ماستیک امولوسیون اکریلیکی، خمیری است آماده مصرف که برای بستن شکاف محل اتصالات، سوراخ ها، درزها و ترک ها، با قابلیت رنگ شدن مورد استفاده قرار می گیرد و دارای ساختار بافت دار می باشد. مکانیزم اثر درزگیر مقاوم در برابر مواد نفتی این گونه است کهماستیک مقاوم نفتیاز دو جزء رزین و پودر تشکیل شده است که پس از ترکیب با یکدیگر ، درزبندی با چسبندگی فوق العاده ایجاد می کنند که پس از اجرا در درز مورد نظر، با لبه های درز و سطوح زیرآیند اتصال مناسبی را ایجاد می کند. ماستیک مقاوم نفتی پس از گیرش نهایی به حالت لاستیکی سخت در آمده و دارای قدرت الاستیسیته بسیار بالایی خواهد بود. حالت الاستیسیته ماستیک ضد حلال پس از خشک شدن موجب می شود تا سطوح در برابر تنش ها و لغزش ها و نیروهای وارده مقاومت کافی داشته باشند.