Quantcast
Channel: فروش قیر عایق ساختمان اپارتمان
Viewing all articles
Browse latest Browse all 224

تولید و اجرای قیرهای امولسیونی جهت ایجاد لایه محافظتی عایق بندی

$
0
0

تولید و اجرای قیرهای امولسیونی جهت ایجاد لایه محافظتی عایق بندی : قیر امولسیونی به علت بی خطر بودن برای محیط زیست و انسان، قیر سبز نامیده می­ شوند، این نوع قیر اولین بار در سال ۱۹۲۲ توسط هیو آلن مکی تولید و ثبت شد. برای تهیه این فرآورده، قیر گرم، آب و ماده امولسیون ساز را با نسبت­ های معین با اعمال انرژی مخلوط می­ کنند. نقش امولسیون سازها، جلوگیری از به هم پیوستن مجدد ذرات معلق است و با پوشش سطح ذرات معلق، باعث به وجود آمدن نیروی دافعه الکتریکی بین ذرات شده و مانع نزدیک شدن آن­ها به یکدیگر می­ شود. امولسیون­ ها در واقع ترکیبات دو فازی هستند که از قیر، آب و یک یا چند ماده افزودنی برای تشکیل و پایدارسازی و اصلاح خواص امولسیون تشکیل شده­ اند. قیر توسط یک همگن ساز یا آسیاب کلوئیدی، به صورت ذراتی (ابعاد در حدود ۱/۰ تا ۵۰ میکرون) که توسط بارهای الکتریکی پایدار شده­ اند، با یک امولسیون ساز در آب پراکنده می­ شود.

تولید و اجرای قیرهای امولسیونی جهت ایجاد لایه محافظتی عایق بندی

قیرهای امولسیونی تقریباً برای کلیه مواردی که قیرهای محلول استفاده می شوند، کاربرد دارند. علاوه بر این دامنه مصرف آنها گسترده تر از قیرهای محلول است، بطوریکه موارد خاصی هم وجود دارد که استفاده از قیرهای محلول امکان پذیر نیست. البته این بدان معنی نیست که قیرهای امولسیونی را میتوان بدون بررسی و بطور اتفاقی بکار برد، بلکه کاربرد مفید، موثر و قابل قبول آنها مستلزم انتخاب امولسیون های قیری متناسب با شرایط اجرای کار می باشد. برای تولید امولسیون فاز قیری و فاز آبی از آسیاب کلوئیدی عبور کرده وذرات قیر در اندازه کمتر از ۱۰ میکرون در فاز پیوسته آبی معلق می شود اینترنتی توسطماده امولسیون سازیا امولسیفایر پایدار می شود. با ایجاد محیط قطبی مانع از چسبیدن ذرات قیر به یکدیگر و جدا شدن فاز قیریاز فاز آبی میشود. امولسیفایر یک ماده فعال سطحی است که ذرات قیر را در حالت معلق درون آب حفظ کرده و زمان شکست امولسیون را نیز کنترل کند. قیرهای امولسیونی عموماحاوی مقدار 0.1 تا 2 درصد امولسیفایر هستند و ویژگی های آنها تا حد زیادی به فرمول شیمیایی امولسیفایر بستگی دارد.جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.

مصرف قیرهای امولسیونمصرف قیرهای امولسیون, انواع عایق های قیری

امولسیون ها از نظر سرعت شکست به انواع تند شکن کند شکن دیر شکن و سریع شکن وازنظر بار الکتریکی و انواع کاتیونی و آنیونی و غیر یونی طبقهبندی میشود که هر یک با امولسیفایرهای مختلف تولید می شود. سرعت شکست امولسیون با افزایش مقدار ماده امولسیفایر مصرفی در تولید آن کاهش می یابد. در فرایند تولید امولسیون قیری، محلول امولسیون ساز و قیراز درون آسیاب عبور داده می شوند تا امولسیون ساخته شود. پمپ ها، محلول امولسیون ساز و قیر را وارد آسیاب می نمایند. محلول امولسیون ساز شامل آب، امولسیون ساز، اسید و در صورت لزوم پایدار کننده است که با دقت و با نسبتهای مناسبی مخلوط می شوند تا محلول یکنواخت با درجه اسیدی مورد نظر بدست آید. قیر مورد استفاده می تواند قیر خالص یا قیر مخلوط شده با یک حلال نفتی مثل نفت سفید یا گازوئیل و یا روغنهای گیاهی باشد.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 224

Trending Articles