فروش انواع مدل های پنل عایق صوت آکوستیک نمودن ساختمان ها : عایق صوتی از لحاظ نوع کاربرد و عملکرد در فضای داخلی به دو دسته تقسیم می شود، عایق کاری به منظور حذف نویز و صداهای مزاحم محیط بیرونی و یا جذب نویز های موجود در محیط مورد استفاده قرار می گیرد. مورد اول مانند مانعی در برابر سر و صدا و نویز های محیطی عمل می کند و تا حد زیادی مانع ورود و یا خروج آن می شود. مورد دوم که با نام عایق صوتی آکوستیک نیز شناخته می شود، به منظور جذب امواج صوتی موجود در فضای داخلی و جلوگیری از انعکاس آن صورت می گیرد.
فروش انواع مدل های پنل عایق صوت آکوستیک نمودن ساختمان ها
استفاده از عایق صوتیبه منظور ایزوله کردن دیوارهای ساختمان ها نه تنها سبب ایجاد محیطی آرام در برابر خیابان های شلوغ و همسایه های پر سر و صدا می گردد، بلکه سیستمی بسیار حرفه ای برای عایق کردن استودیوها و اتاق های ضبط صدا نیز محسوب می شود. این صداگیرهای دیوار هم در برابر صداهای موجود در فضا و هم در برابر صداهای ناشی از ضربات مکانیکی مانند اسباب کشی ها مقاوم هستند. یکی از متریال هایی که در این نوع سیستم مورد استفاده قرار می گیرد، پشم سنگ می باشد که در حال حاضر از بهترین عایق های صداگیر محسوب می شود. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.
عایق صدا در ساختمان, انواع عایق ضد صدا
انواع این فوم های صوتی شامل :
- فوم های صاف:از این فوم ها به دلیل سطح صاف، بیشتر به عنوان پایه ای برای قرارگیری عایق های صوتی دیگر استفاده می شود. نصب آسانی دارند و بیشتر برای فضاهای داخلی که قصد داریم به ضخامت دیوار بیافزایند تا مانع عبور سر و صداهای خارجی به داخل شویم، استفاده می شوند.
- فوم های شانه تخم مرغی:این فوم ها به دلیل وجود هرم های چهار وجهی در کنار یکدیگر، جذب صوت بالایی دارند و امکان انعکاس صدا را به پایین ترین شکل خود می رسانند. به دلیل ظاهری شبیه شانه تخم مرغ به این نام معروف شده اند.
- فوم های وج یا منشوری:این فوم ها خاصیت بالایی در جذب صدا دارند. البته گاهی اوقات از آنها علاوه بر عایق صوتی، برای دکور کردن فضا هم استفاده می شود. یکی از نکات مهم در این فوم ها جهت گیری آنها است. مثلا اگر امواج صوت افقی باشند، باید فوم را به صورت عمودی نصب کنید و بالعکس.
- فوم های ترکیبی:این فوم ها از ترکیب مشخصات فوم های دیگر ساخته شده اند که می توانند تا حد بسیار بالایی از انتقال صوت جلوگیری کنند. فوم های ترکیبی به نام فوم دیفیوزر هم رواج دارند. از این فوم ها بیشتر در استودیوهای موسیقی و سالن های بزرگ استفاده می شود.