Quantcast
Channel: فروش قیر عایق ساختمان اپارتمان
Viewing all articles
Browse latest Browse all 224

روش اجرای عایق امولسیونی یا پوشش امولسیونی قیری در سطوح

$
0
0

روش اجرای عایق امولسیونی یا پوشش امولسیونی قیری در سطوح : عایق امولسیونی مایعی است غلیظ به صورت امولسیون که می توان آن را به طور خالص یا رقیق شده با آب استفاده کرد. پس از مصرف این ماده، آب آن تبخیر شـده و یک لایه مقاوم و قابل انعطاف به وجود می آورد که در آب حل نمی شود. عایق امولسیون، نوعی عایق رطوبتی است که نیاز به گرم کردن ندارد و در دمای نرمال مورد استفاده قرار می گیرد. این پوشش محافظتی برای جلوگیری از نفوذ املاح و یون های مخرب شیمیایی موجود در خاک، روی مقاطع بتنی پیش از دفن شدن اجرا می شود.

روش اجرای عایق امولسیونی یا پوشش امولسیونی قیری در سطوح

این محصول یک پوشش محافظتی تک جزئی است که به شکل خمیری یکنواخت برپایه امولسیون قیری اصلاح شده و افزودنیهای خاص می باشد.رنگ این محصول قهوه ای تیره است که پس از خشک شدن تبدیل به پوشش منعطف سیاه رنگ می شود. این محصول از نفوذ آب و املاح و یون های مخرب موجود در خاک جلوگیری بعمل می آورد. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس بگیرید.

اجرای عایق های قیریاجرای عایق های قیری, انواع پوشش قیری

روش اجرای عایق امولسیونی یا پوشش امولسیونی :

برای اجرای عایق امولسیونی ، سطح مورد نظر باید عاری از هرگونه عاملی که روی سطح وجود دارد که می تواند پیوند عایق امولسیونی به سطح را دچار مشکل می کند را حذف نمود . انواع آلودگی ها ، گرد و خاک ، چربی ها و ... عواملی هستند که مانع پیوند قدرتمند بین عایق امولسیونی و سطح خواهند شد . بدین منظور نیاز است تا توسط سند بلاست یا واتر جت، کلیه عوامل آلودگی از روی سطح زدوده شوند . اجرای عایق امولسیونی یا پوشش امولسیونی در دو لایه انجام می گیرد . قبل از اجرای عایق امولسیونی پیشنهاد می شود یک لایه پرایمر روی زیر آیند اجرا شود تا چسبندگی بهتری بین سطح و عایق ایجاد شود . برای ساخت پرایمر می توان 50 درصد عایق را با 50 درصد آب ترکیب نمود و بوسیله همزن مکانیکی ترکیب نمود و در نهایت توسط فرچه یا غلتک ، پرایمر امولسیونی روی سطح اجرا شود . پس از خشک شدن ظاهری پرایمر ( زمانی که آب موجود در پرایمر تبخیر شده و ظاهرا خشک شده است ولی هنوز کمی حالت چسبندگی وجود دارد ) لایه اول عایق امولسیونی اجرا می شود . برای اجرای لایه دوم عایق امولسیونی نیز باید همانند مرحله اول عمل نمود و زمانی که هنوز چسبندگی وجود دارد و ظاهرا به گیرش اولیه رسیده است ، لایه دوم را اجرا کنیم . پیشنهاد می شود مابین لایه اول و لایه دوم مش فایبر گلاس قرار گیرد تا علاوه بر افزایش مقاومت و افزایش انعطاف پذیری به اصطلاح عایق امولسیونی مسلح شود . عایق امولسیونی به ترتیبی که در بالا توضیح داده شد ، میتواند جایگزین ایزوگام شود و بطور حتم عملکرد بهتری از ایزوگام خواهد داشت . چنانچه در نظر است پس از اجرای عایقکاری روی عایق را بتن فراگیرد ، لازم است توسط پاشش ماسه یا سیلیس ریز دانه سطح آن زیر شود که البته این کار باید قبل از خشک شدن عایق انجام گیرد . بدین ترتیب سطح عایقکاری شده آماده اجرای ملات یا بتن بر روی خود خواهد شد . توجه نمایید ملات یا بتن باید حداقل پس از 24 ساعت از اجرای لایه نهایی عایق اجرا شود . در ضمن حداقل ضخامت لازم برای پوشش عایق امولسیونی توسط بتن یا ملات 5 سانتیمتر می باشد .


Viewing all articles
Browse latest Browse all 224

Trending Articles