مراحل آب بندی سقف شیروانی جهت حفاظت و مقاوم سازی سازه : اولین اقدامی که باید پیش از شروع آب بندی سقف شیروانی انجام شود ، این است که سطح آن به صورت کامل تمیز و یکدست باشد. برای این که آب بندی سقف شیروانی کاملاً درست انجام شود، باید مواد آب بندی به شکل کامل با سطح تماس داشته باشد و هیچگونه مادهی اضافی بین سقف و مواد نباشد. به همین خاطر اولین مرحله تمیز کردن سقف شیروانی است و اهمیت بالایی هم دارد. مرحله بعد آماده سازی سطح سقف شیروانی برای آب بندی است. افرادی که این کار را انجام می دهند باید مطمئن شوند که سقف کاملاً خشک است.
مراحل آب بندی سقف شیروانی جهت حفاظت و مقاوم سازی سازه
مرحله بعد آب بندی سقف شیروانیاین است که به دقت ماده آب بندی کننده به روی سقف قرار داده شود و مطمئن شویم که تمام سطح به صورت کامل پوشیده شده است. ضمنا یک مدت زمان خاصی نیز باید برای عمل آمدن این مواد در نظر بگیریم تا مطمئن شویم که کار خود را به درستی و بدون هیچگونه خلل و مشکلی انجام می دهند. به این شکل آب بندی سقف شیروانی به اتمام می رسد و میتوان گفت که سقف شیروانی بعد از انجام این کارها در برابر نفوذ آب مقاوم است. جلوگیری از نفوذ و نشت آب باعث می شود تا در آینده از خیلی از مسائلی که می تواند برای سقف به وجود بیاید و به آن ها در قبل نیز اشاره کردیم ،جلوگیری شود. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.
انواع عایق و پوشش سقفی :
- عایق سفید (ایزوگام سفید)
- کفپوش اپوکسی
- کفپوش سخت کننده بتن
- پوشش سقف و دیوار سوله با ساندویچ پانل
- پوشش سقف و دیواره سوله با استفاده از کارتن پلاست
- پوشش و عایق بندی سقف و دیوار با استفاده از پشم شیشه یا پشم سنگ به همراه انواع توری ها
- بتن پاششی (شاتکریت)
- پرایمر قیری
- رنگ بتن مایع
- رنگ بتن پودری
- رنگ استخری.
پوشش های عایق کاری سقف, عایق رطوبتی در شیروانی
دلیل اصلی استفاده ازانواع عایق رطوبتی پشت بام و شیروانی ها، صرفه جویی در مصرف انرژی و هزینه ها است. ضد آب بودن ساختمان شما را از پرداخت هزینه برای تعمیرات مکرر و نگهداری آن بی نیاز می کند. اگر سقف شیروانی در وضعیت مطلوبی قرار داشته باشد، حتی در صورت آتش سوزی نیز لازم نیست نگران تهویه هوا باشید. اگر در منطقه ای زندگی می کنید که میزان رطوبت یا بارش در آن جا زیاد است و می خواهید شیروانی خود را با استفاده از رنگ پوشش دهید، بهترین گزینه رنگ اکریلیک پایه آب است که اجازه تنفس به عایق زیرین را می دهد. اگر سطح زیرین از جنس سیمان یا سایر موادی که مستعد جذب رطوبت هستند، تشکیل شده باشد، عدم تنفس سطح باعث تاول زدن و ایجاد خوردگی خواهد شد.