اجرای عایق رطوبتی MCI جهت آب بندی سقف های پشت بام : آب بندی پشت بام و عایق کاری یکی از روشهای مرسوم در ساختمانسازی است که از آن برای حفاظت از پشت بام و ساختمان از بارندگی، تخریب و رطوبت استفاده میشود؛ عایق بندی پشت بام خود به دستههای مختلفی تقسیم میشود. در هر نقطه از کشور ما ایران شرایط آب و هوایی متفاوتی حاکم است که نسبت به آن باید از انواع مختلف آب بند کننده و عایق بندی استفاده کرد. در روش های پیشنهادی آب بندی بام، پیشنهادهایی به منظور استفاده از عایق رطوبتی MCI جهت اجرا بر روی بام ساختمان منتشر گردیده است. از آنجایی که در زمان انجام عملیات عایق کاری بر روی بام ساختمان شرایط مختلفی میتواند در روند اجرای عملیات آب بندی بام تاثیرگذار باشد، فاکتورهای مهمی نظیر زیرسازی، طول عمر سازه، وجود عایق های رطوبتی قدیمی نظیر ایزوگام، قیرگونی و یا آسفالت بر روی سطح پشت بام باید مد نظر قرار گرفته شود.
اجرای عایق رطوبتی MCI جهت آب بندی سقف های پشت بام
معمولا اجرای عایق رطوبتی MCI جهت آب بندی پشت بام یک ساختمان نوساز با اجرای عایق رطوبتی MCI بر روی سقف ساختمانی که چندین سال از عمر سازه میگذرد و احیانا بر روی پشت بام قبلا اقدام به اجرای عایق رطوبتینظیر ایزوگام شده است، متفاوت است. از این رو در این بخش اطلاعاتی در خصوص روشهای پیشنهادی آب بندی بام در شرایط مختلف ارائه گردیده است. نفوذ رطوبت در بخش های مختلف بنا خساراتی را موجب می شود که می بایست از آن جلوگیری کرد. در پاره ای از موارد، روی سنگ و آجر، مواد ضد رطوبت بی رنگ کشیده می شود، یا داخل بتن ملات عایق افزودنی اضافه می شود، ولی در بیشتر موارد ناگریز از مصرف عایق های قیری یا پلیمری و عايق هاي نانو هستیم. در جاده سازی با پخش مواد قیری سطح خاک را ایزوله کرده و از نفوذ آب و یخ زدن آن و در نهایت تخریب جاده جلوگیری می کنند. در ۴۰ سال اخیر ساخت عایق های رطوبتي ، توسعه فراوانی یافته است . جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.
چسب نانو برای پشت بام, عایق های رطوبتی در بام
علاوه بر عایق کردن ساختماندر قسمت پی و بام که دو بخش مهم از حیث نفوذپذیری آب هستند، عایق کاری مصالح مختلفی که در دیواره های خارجی و داخلی به کار می رود و همچنین بستن درزها ، کمک شایانی به حفظ ظاهر بنا برای مدت زمان طولانی و جلوگیری از کوتاه شدن عمر مصالح ساختمانی خواهد کرد. علاوه بر این ممکن است برخی از ساختمان ها در مجاورت آب های آلوده و اسید ها قرار گرفته و ان ها به خود جذب کنند. جذب اسید ها باعث افزایش سرعت تخریب ساختمان ها خواهد شد. بنابراین آب بندی سازه ها و ساختمان ها مختلف از جمله اموری است که می توان آن را به روش های مختلفی انجام داد.