عایق کردن صوتی دیوار اتاق و سالن خانه ها توسط فوم آکوستیک : امروزه بسیاری از افراد از دیوارپوش به منظور عایق کردن دیوار اتاق و سالن خانه خود استفاده می کنند. این دیوارپوش ها نصب راحت و ساده ای دارند و علاوه بر آن، سبب مدرن و لاکچری شدن دیوارهای ساختمان نیز می شوند. استفاده از دیوارپوش های صداگیر سبب می شود تا ورود و خروج صدا از ساختمان کاهش یابد و آرامش ساکنین حفظ شود. یکی از انواع دیوارپوش هایی که به عنوان عایق ضد صوت مورد استفاده قرار می گیرد، دیوارپوش پلیمری GFRG است که در واقع گچ مسلح شده به الیاف شیشه یا گچ تقویت شده فایبرگلاس می باشد.
عایق کردن صوتی دیوار اتاق و سالن خانه ها توسط فوم آکوستیک
به منظور ساخت یک عایق صوتی به صورت شخصی می توانید به چند روش عمل کنید و با استفاده از وسایل ساده، سدی در برابر صداهای مزاحم ایجاد نمایید. اگر چه راهکارهایی که در پایین ارائه شده نمی تواند به طور کامل و اصولی عایق صداباشد، اما تا حدودی در کاهش صوت موثر است. دیوارپوش سه بعدی برای فضا های داخلی و هم چنین خارجی مورد استفاده قرار می گیرد که در طرح ها و رنگ های مختلف موجود می باشد. این پنل های سه بعدی به عنوان پوششی برجسته برای دیوار های داخلی کاربرد دارد و معمولا برای دیوار های داخلی منازل ، ادارات ، فروشگاه ها و غیره جهت ایجاد فضایی زیبا ، منحصر به فرد و متفاوت به کارمی رود. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.
مزایای پنل های سه بعدی عبارتند از :
- قابلیت شست و شو
- ضد رطوبت بودن
- عایق صوتی ( آکوستیک )
- امکان رنگ آمیزی و پتینه کاری روی دیوارپوش سه بعدی
- سرعت بالا در نصب
- سادگی در طرح ها و رنگ
- امکان تغییر آسان در چینش پنل ها
- وزن سبک و بسیار پایین
- دارای فضا برای عبور سیم کشی و تاسیسات در پشت پنل
عایق سه بعدی اکوستیک, انواع عایق ضد صدا
به منظورنصب عایق صوتیابتدا باید تست صدا توسط کارشناسان انجام شود و یکسری معیارها لحاظ گردد و در نهایت به صورت روکار یا توکار نصب شود. این روش ها براساس نوع و شدت صوت و تمایل مشتری به تخریب یا عدم تخریب انتخاب می شوند. در صورت انجام عایق کاری توکار، بخشی از دیوار باید تخریب شده و پس از نصب عایق صوتی، از یکی از انواع روکش های دیوار مانند گچ، چوب یا کناف استفاده نمود. روش عایق کاری روکار نیاز به تخریب ندارد و تمام مراحل نصب بر روی دیوار انجام می پذیرد.