Quantcast
Channel: فروش قیر عایق ساختمان اپارتمان
Viewing all articles
Browse latest Browse all 224

نمایندگی انواع عایق های رطوبتی پلیمری جدید آب بندی استخر

$
0
0

نمایندگی انواع عایق های رطوبتی پلیمری جدید آب بندی استخر : عایق کاری استخر با روش های سنتی نظیر ایزوگام از جمله روش های ناکارآمد جهت آب بندی استخر می باشد. ایزوگام عایقی بر پایه قیر می باشد که علی رغم باور عموم به هیج عنوان برای عایق کاری استخر بتنی-سیمانی و درزگیری با سیمان و بتن مناسب نمی باشد. چرا که قادر به تحمل فشار هیدرواستاتیکی ایجاد شده نبوده و به راحتی از سطح استخر جدا می شود. همچنین عدم مقاومت ایزوگام به تغییرات دمایی باعث جدا شدن اورلپ های ایزوگام از سطح استخر می شود. با توجه به هزینه نصب ایزوگام و جداسازی مجدد آن و هزینه گزاف عایق کاری چندین باره و ظاهر نامطلوب ایزوگام، می توان به این نتیجه رسید که ایزوگام به هیچ عنوان از لحاظ طول عمر و توجیه اقتصادی برای عایق کاری استخر مناسب نمی باشد.

نمایندگی انواع عایق های رطوبتی پلیمری جدید آب بندی استخر

از آنجا که طبق تجربه های کسب شده در سالیان مدید، عایق های سنتی و قیری نظیر ایزوگام و قیر گونی در برابر نفوذ آب دوام و مقاومت کافی را دارا نمی باشند استفاده از عایق و رنگ استخر نانو جدید ترین تکنولوژی روز می باشد؛ که به منظور عایق کاری کلیه سطوح از جمله عایق کاری و رنگ استخر و رفع مشکل نشتی کلیه سطوح قابل استفاده می باشد این عایق استخری دارای مقاومت بالایی بوده و در بین انواع روش آببندی استخر مطمئن ترین،آسان ترین و اقتصادی ترین روش جهت رفع نشتی استخر بوده و در رنگ های مختلف و نوع بی رنگ موجود می باشدکه نوع بی رنگ ان (تحت عنوان چسب عایق بندی استخر) قابل استفاده می باشد. با توجه به بالا بودن هزینه قیر و طول عمر پایین عایق های پایه قیری و ایزوگام و همچنین عدم مقاومت عایق های سنتی در برابر جریان مداوم آب، تقاضا برای استفاده از عایق های رطوبتی پلیمریبرای عایق کاری استخر روز به روز در حال افزایش است. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.

عایق استخری پلیمریعایق استخری پلیمری, عایق بندی سازه بتنی استخر

عایق های رطوبتی پلیمری مزیت های فراوانی دارند. ما به چند نمونه ی آنها اشاره می کنیم :

  1. نفوذناپذیری
  2. عمو طولانی و با دوام
  3. انعطاف پذیری
  4. مقاومت در برابر گرما و سرما
  5. مقاومت در برابر رطوبت
  6. مقاومت در برابر انواع حلال ها
  7. سازگاری با محیط زیست و بدن انسان
  8. تحمل فشار مثبت و منفی تا 7 اتمسفر
  9. اتصال دهنده لایه های بتنی قدیم و لایه های بتنی جدید.

جز چسباننده در این عایق ها را انواع مختلف پلیمر تشکیل می دهد.و یا جز چسباننده ی آن ها از کوپلیمرهایی با پایه ی آب و پایه ی حلالی را تشکیل می دهند. عایق های رطوبتی که بر پایه ی پلی یورتان می باشد از عایق های رطوبتی با پایه های حلالی می باشد. عایق های رطوبتی که بر پایه ی رزینهای اکریلیک و استایرن اکریلیک می باشند بر پایه ی آب هستند. عایق های رطوبتی پایه ی آب دو دسته با نام های عایق های رطوبتی تک جزیی و عایق های رطوبتی دوجزیی تقسیم می شوند.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 224

Trending Articles