Quantcast
Channel: فروش قیر عایق ساختمان اپارتمان
Viewing all articles
Browse latest Browse all 224

عایق کاری ساختمان ها توسط پوشش های سخت آب بند کننده

$
0
0

عایق کاری ساختمان ها توسط پوشش های سخت آب بند کننده : در عایق کاری رطوبتی این عایق رطوبتی به وسیله نفوذ به بافت و لایههای زیرین مانع از ورود رطوبت به بافت داخلی ساختمان شده و سطح را به صورت کامل آب بندی میکند. وزن عایق رطوبتی بسیار سبک است به گونهای که در فرآیند عایق کاری رطوبتی وزن کم این محصول هیچ گونه اضافه باری را به سازه وارد نمیکند. همچنین فشار آب زیادی در عایق رطوبتی قابل تحمل است که به صورت کامل نیز غیر قابل اشتعال است. عایق رطوبتی در انواع و ترکیبات مختلفی ساخته میشود که این ترکیبات موجود در عایق نقش مهمی در کیفیت آن ایفا میکند.

عایق کاری ساختمان ها توسط پوشش های سخت آب بند کننده

برای عایق کاری پشت بام از پوششهای سختی استفاده میشود که از جمله آنها میتوان به مواد پلیمری، ایزوگام، عایقهای سیمانی و تخته ضد آب اشاره کرد. عایقهای پلیمری ضد آبو ضد حرارت بوده و به راحتی میتواند انبساط و درزها را پر کند. نوع دیگر عایق رطوبتی پشت بام عایق پلی استارین است که در هنگام قرار گرفتن در معرض بخار منبسط شده و به صورت یکدست قالب ریزی میشود. اما عایق ایزوگام از متداولترین نوع آب بندی پشت بامهای بتنی است که با توجه به شرایط آب و هوایی در انواع مختلفی وجود دارد. در ایزوگام از چندین لایه چسب، قیر، الیاف مخصوص و غیره استفاده میشود. تخته ضد آب نیز نوع دیگری از عایق رطوبتی پشت بام است که به صورت یکنواخت بر روی پشت بام اجرا میشود. یکی از دلایلی که باعث ایجاد خسارت به ساختمان و کاهش عمر مفید آن می شود نم و رطوبت است. به همین منظور عایق بندی ساختماندر برابر رطوبت امری ضروری می باشد. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس بگیرید.

پوشش عایق رطوبتی منازل

پوشش عایق رطوبتی منازل, عایق های جدید نانو در ساختمان

عایق کاری به معنای ایجاد یک پوشش محافظ برای پشت بام، دیوار، کف، تاسیسات و لوله ها در برابر نفوذ آب و رطوبت است. رطوبت از طریق خاک و یا به دلیل بارندگی ناشی می شود و ممکن است از طریق بدنه یا سطح دیوار و یا زمین و پی جذب ساختمان شود. استفاده از عایق رطوبتی در جهت کنترل رطوبت منازل نیز مورد استفاده قرار می گیرد. نم و رطوبت تاثیر نامطلوبی بر روی ساختمان می گذارد. جذب رطوبت توسط دیوار باعث متورم شدن روکش های گچی، ترک خوردگی و رشد قارچ و کپک می شود. گاهی اوقات ورود آب به سطوح ساختمان در زمستان عاملی برای یخ زدگی بوده و اجزای نماکاری مانند آجر، سنگ و یا اندودها را فرسوده و تخریب می کند. علاوه بر آن رطوبت باعث زنگ زدگی فلزات شده و عاملی برای پوسیده شدن چوب های به کار رفته در ساختمان محسوب می شود.



Viewing all articles
Browse latest Browse all 224

Trending Articles